Feltölt! Szórakoztat! Inspirál!

Feltölt! Szórakoztat! Inspirál!

Általános szerződési feltételek

A mosolykaklub.hu weboldal üzemeltetője és szolgáltatója: Mosolyka MOST Alapítvány, 8600 Siófok, Szent László utca 187, adószám: 18789218-1-14, ügyfélszolgálatunk e-mail elérhetősége: mosolykaklub(kukac)mosolykaklub(pont)hu ügyfélszolgálatunk telefonos elérhetősége: +36 20 282 39 67 éjjel-nappal elérhető.

A Mosolyka KLUB személyre szabott klubtagsági szolgáltatást nyújt, amely lehetővé teszi klubtagjai számára, hogy egyes internethez csatlakoztatott televíziók, számítógépek és egyéb eszközök (a továbbiakban, mint Mosolyka KLUB használatára beállított eszközök) segítségével hozzáférjenek az interneten keresztül streamelt filmekhez és személyes történetekhez (továbbiakban mint Mosolyka KLUB tartalom).

Jelen felhasználási feltételek szabályozzák a szolgáltatásaink használatát. A jelen felhasználási feltételekben a „Mosolyka KLUB szolgáltatás”, a „szolgáltatásunk” vagy „a szolgáltatás” kifejezés a Mosolyka KLUB által nyújtott, személyre szabott szolgáltatást jelenti a Mosolyka KLUB tartalom felfedezése és megtekintése céljából, beleértve az összes jellemzőt és funkciót, ajánlást és értékelést, a weboldalt, a felhasználói felületeket, valamint a szolgáltatásunkhoz kapcsolódó összes tartalmat és szoftvert.

KLUBTAGSÁG

1.1. A Mosolyka KLUB klubtagság addig tart, amíg meg nem szüntetik. A Mosolyka KLUB szolgáltatás használatához internet-hozzáféréssel és a Mosolyka KLUB használatára beállított eszközzel kell rendelkezni, valamint egy vagy több fizetési módot kell megadni a számunkra. „Fizetési mód” lehet bármilyen aktuálisan létező, érvényes és elfogadott fizetési mód, amely időről időre aktualizálható, és amely tartalmazhatja a harmadik félnél regisztrált fiókon keresztül történő kifizetést. Amennyiben a klubtagság lemondása nem történik meg a számlázási nap előtt, azzal felhatalmazást kapunk arra, hogy a következő számlázási időszakhoz tartozó klubtagdíjat felszámítsuk a kiválasztott fizetési módon („A klubtagdíj lemondása” rész az alábbiakban).

1.2. Számos klubtagdíjat, díjcsomagot kínálhatunk, beleértve a harmadik felek által kínált, a saját termékeikkel és szolgáltatásaikkal összekapcsolt egyedi promóciós díjcsomagokat vagy klubtagságot. Egyes klubtagságok, díjcsomagok eltérő feltételeket és korlátozásokat tartalmazhatnak, amelyekről a bejelentkezéskor vagy az egyéb kommunikációs csatornán lehet tájékoztatást kapni. A Mosolyka KLUB klubtagsággal kapcsolatos részletek a honlapunkon megtalálhatóak bejelentkezés után a honlap tetején található „Beállítások” linkre kattintva vagy bejelentkezés és regisztráció előtt az oldal alján, lent a láblécben a „GYIK” gyakran ismételt kérdések részben.

KLUBTAGSÁG LEMONDÁSA VAGY MÓDOSÍTÁSA VAGY KLUBTAGSÁG MÓDOSÍTÁSA KISEBB VAGY NAGYOBB CSOMAGRA

3.1. A Mosolyka KLUB szolgáltatás klubtagsági díjának felszámítása a választott fizetési módon történik a „Beállítások” oldalon. A klubtagság időszak hossza a szolgáltatásunkra történő feliratkozáskor kiválasztott klubtagdíj típustól függ. Egyes esetekben a fizetési határidő eltérhet, például akkor, amikor a kifizetés a fizetési módon keresztül sikertelen, vagy ha az adott hónapban nincs olyan nap, amelyen a díjköteles klubtagdíjas időszak megkezdődött. A soron következő fizetési határidő megtekinthető a „Beállítások” oldalon.

3.2. Fizetési módok. A Mosolyka KLUB szolgáltatás használatához meg kell adni egy vagy több fizetési módot. A felhasználó felhatalmaz minket arra, hogy a klubtagdíjat a fiókjához kapcsolódó bármely fizetési módon felszámoljuk, amennyiben az elsődleges fizetési módot elutasították, vagy ha az már nem elérhető számunkra a klubtagdíj megfizetéséhez. A be nem szedett összeg teljesítéséért továbbra is a felhasználó a felelős. Ha a határidő lejárata, elégtelen fizetőeszköz, vagy egyéb okok miatt a díjfizetést nem sikerült rendezni, és a felhasználó nem mondja le a klubtagságot, akkor felfüggeszthetjük a szolgáltatáshoz való hozzáférést mindaddig, amíg a díjat sikeresen rá nem terheljük a felhasználóra egy fizetési módon. Egyes fizetési módok esetén a kibocsátó külföldi tranzakciós díjakat, vagy egyéb, a fizetés lebonyolításához kapcsolódó díjakat számíthat fel. A helyi adóterhek az alkalmazott fizetési módtól függően eltérőek lehetnek. A részletekről a fizetési módot nyújtó szolgáltató tud tájékoztatást adni.

3.3. A fizetési módok aktualizálása. A fizetési módok a „Beállítások” oldalon aktualizálhatóak. A fizetési módokat mi is frissíthetjük a fizetési szolgáltatók által biztosított adatokkal. Minden frissítést követően felhatalmazást kell adnod arra, hogy az alkalmazott fizetési módon / módokon továbbra is beszedhessük a klubtagdíjat.

3.4. A klubtagság lemondása. A Mosolyka KLUB klubtagság bármikor lemondható, mely esetben a Mosolyka KLUB szolgáltatás a fizetési időszak végéig továbbra is elérhető marad. A befizetett díjak nem visszatérítendőek, és részleges hónapra szóló klubtagsági időszakokra vagy meg nem tekintett Mosolyka KLUB tartalomra vonatkozóan nem jár visszatérítés. A klubtagság lemondása a „Beállítások” oldalon a lemondásra vonatkozó utasítások követésével lehetséges. A klubtagság lemondása esetén a fiók az aktuális fizetési időszak végén automatikusan lezárul. A fiók lezárásának dátuma megtekinthető a „Beállítások” oldalon. Ha a felhasználó a Mosolyka KLUB fiókjának használatára harmadik fél általi fizetési mód megjelölésével fizetett elő, és le kívánja mondani Mosolyka Klub klubtagság, akkor előfordulhat, hogy ezt a harmadik félen keresztül kell megtennie, például az alkalmazott harmadik félnél regisztrált fiókjának felkeresésével, ahol kikapcsolhatja az automatikus megújítást, vagy leiratkozhat a Mosolyka KLUB szolgáltatásról. A Mosolyka KLUB klubtagsággal kapcsolatos fizetésinformációk is megtalálhatóak lehetnek az adott harmadik félnél regisztrált fiók felkeresésekor.

3.5. Díjak és klubtagsági díjcsomagok módosítása kisebb vagy nagyobb klubtagdíjcsomagra. Időről időre megváltoztathatjuk a klubtagságidíjcsomagok és szolgáltatásaink árát; mindazonáltal a klubtagságidíjcsomagokban vagy az árakban bekövetkezett változtatások csak 30 nappal azután lépnek életbe, hogy azokról neked értesítést küldünk. Klubtagságod módosíthatod haviról éves fizetésre a „Beállítások” oldalon. 

Mosolyka Klub SZOLGÁLTATÁS

4.1. A Mosolyka KLUB szolgáltatás klubtagja kizárólag 18. életévét betöltött, illetve az adott tartományban, területen vagy országban érvényes nagykorúsági korhatárt elérő személy lehet. Kiskorúak csak felnőtt felügyelete mellett vehetik igénybe a szolgáltatást.

4.2. A Mosolyka KLUB szolgáltatás és a szolgáltatáson keresztül megtekintett bármely tartalom csak magán- és nem kereskedelmi célú felhasználásra szolgál, és nem osztható meg a felhasználóval nem azonos háztartásban élő személyekkel. A Mosolyka KLUB klubtagsága alatt korlátozott, nem kizárólagos és nem átruházható jogot biztosítunk a Mosolyka KLUB szolgáltatás eléréséhez és a Mosolyka KLUB tartalom megtekintéséhez. A fentieken túl semmilyen jog, tulajdon vagy követelés nem kerül átruházásra a felhasználóra. A felhasználó vállalja, hogy nem használja a szolgáltatást nyilvános bemutatásra.

4.3. A Mosolyka KLUB tartalma elsősorban abban az országban tekinthető meg, ahol a fiókot létrehozták, valamint csak olyan földrajzi helyeken, ahol szolgáltatásunkat kínáljuk, és ahol az ilyen tartalom engedélyezett. A megtekinthető tartalom elérhetősége földrajzi helytől függően és időről időre változhat. A „Beállítások” oldalon megtekinthető, és a kiválasztott klubtagsági díjcsomagtól függ azon eszközök száma, amelyeken egyidejűleg nézhető a tartalom.

4.4. A Mosolyka KLUB szolgáltatás, beleértve az új történeteket is, rendszeresen frissül. Ezenkívül különböző szempontokból folyamatosan teszteljük szolgáltatásunkat, beleértve a honlapunkat, a felhasználói felületeket, a promóciós szolgáltatásokat és a Mosolyka KLUB új, személyes történetek elérhetőségét. 

4.5. A felhasználó vállalja, hogy nem tárolja, nem menti, nem többszörözi, nem terjeszti, nem módosítja, nem mutatja be, nem közvetíti nyilvánossághoz, nem teszi közzé, nem engedélyezi, nem hoz létre származékos művet, nem kínálja eladásra, vagy nem használja fel (kivéve a jelen felhasználási feltételekben kifejezetten engedélyezett módon) azt a tartalmat és azokat az adatokat, amelyeket a Mosolyka KLUB szolgáltatás tartalmaz, vagy amelyekhez a Mosolyka KLUB szolgáltatáson keresztül jutott hozzá. A felhasználó vállalja, hogy nem kerüli meg, távolítja el, változtatja meg, gyengíti le, rontja vagy zavarja meg a Mosolyka KLUB szolgáltatás tartalomvédelmét; nem használ semmilyen webrobotot, pókot (spidert), lekaparót (scraper), webbejárót (crawlert) vagy más automatizált eszközt a Mosolyka KLUB szolgáltatás eléréséhez; nem fejti vagy modellezi vissza, nem szereli szét a Mosolyka KLUB szolgáltatáson keresztül elérhető szoftvereket vagy más termékeket és folyamatokat; nem helyez be semmilyen kódot vagy terméket, illetve semmilyen módon nem manipulálja a Mosolyka KLUB szolgáltatás tartalmát; és nem alkalmaz semmilyen adatbányászati, adatgyűjtési vagy adatkinyerési módszert. Ezen túlmenően vállalja, hogy nem tölt fel, ad fel postán, küld el e-mailben, vagy más módon, illetve nem továbbít a Mosolyka KLUB szolgáltatáshoz kapcsolódó számítógépes szoftverek, hardverek vagy telekommunikációs eszközök megszakítására, megzavarására, megsemmisítésére vagy működésének korlátozására szolgáló semmilyen anyagot, beleértve a szoftveres vírusokat vagy bármely más számítógépes kódot, fájlt vagy programot. A felhasználási feltételek megsértése, a szolgáltatás jogellenes vagy tisztességtelen felhasználása esetén megszüntethetjük vagy korlátozhatjuk szolgáltatásunk használatát.

4.6. A Mosolyka KLUB tartalom megjelenítésének minősége eszközönként változhat, és számos tényező befolyásolhatja, például a tartózkodási hely, az elérhető sávszélesség és/vagy az internetkapcsolat sebessége. A HD, az Ultra HD és a HDR elérhetősége az internetszolgáltatás és az eszköz képességének függvénye. Nem minden tartalom érhető el minden formátumban, például HD, Ultra HD és HDR formátumban, valamint nem minden klubtagságidíjcsomag teszi lehetővé, minden formátum fogadását. A mobilhálózatok alapértelmezett lejátszási beállításai kizárják a HD, az Ultra HD és a HDR tartalmakat. Az SD minőség esetén a minimális csatlakozási sebesség 0,5 Mbps, mindazonáltal a jobb videóminőség érdekében gyorsabb internetkapcsolatot javaslunk. A HD (720p vagy nagyobb felbontás) tartalom fogadásához javasolt letöltési sebesség streamenként legalább 5,0 Mb/s. Az Ultra HD (1080p vagy nagyobb felbontás) és a HDR tartalom fogadásához javasolt letöltési sebesség streamenként legalább 25,0 Mb/s. Az internet-hozzáférési díjak megfizetése a felhasználó felelőssége. Az internet használatának lehetséges díjairól az internetszolgáltató tud tájékoztatást adni. A Mosolyka KLUB tartalom megtekintésének megkezdéséig eltelt idő számos tényezőtől függ, beleértve a tartózkodási helyet, az adott időben elérhető sávszélességet, a kiválasztott tartalmat és a Mosolyka KLUB használatára beállított eszköz beállításait.

4.7. A Mosolyka KLUB szoftver a Mosolyka KLUB -nak vagy által került fejlesztésre, és úgy tervezték, hogy lehetővé tegye a Mosolyka KLUB tartalmak megtekintését a Mosolyka KLUB használatára beállított eszközön keresztül. Ez a szoftver a készüléktől és a médiumtól függően változhat, a működése és a funkciói pedig az egyes eszközökön eltérőek lehetnek. A szolgáltatás használata harmadik féltől származó, a harmadik fél licencének hatálya alá eső szoftvert igényelhet. A felhasználó elfogadja, hogy automatikusan megkaphatja a Mosolyka KLUB és a kapcsolódó harmadik fél szoftvereinek frissített verzióját. Lehetőség van bizonyos Mosolyka KLUB tartalmak ideiglenes letöltésére és offline megtekintésére egyes támogatott eszközökön (a továbbiakban Offline műsorok). Korlátozásokat alkalmazunk, beleértve a fiókonkénti Offline műsorok számára vonatkozó korlátozásokat, az Offline műsorokat tartalmazó eszközök maximális számát, azt az időtartamot, amelyen belül meg kell kezdenie az Offline műsorok megtekintését, és azt az időtartamot, amennyi ideig az Offline műsorok elérhetők maradnak. Egyes Offline műsorok nem minden országban játszhatók le, és ha egy olyan országban csatlakozik az internethez, ahol az adott Offline műsor streamelése nem lehetséges, akkor az Offline műsor nem lesz lejátszható mindaddig, amíg az adott országban tartózkodik.

JELSZAVAK ÉS FIÓK HOZZÁFÉRÉS A Mosolyka KLUB fiókot létrehozó klubtag, akinek a fizetési módját megterheljük (a továbbiakban mint Fióktulajdonos) rendelkezik a Mosolyka KLUB fiók eléréséhez szükséges hozzáféréssel, a Mosolyka KLUB használatára beállított eszköz ellenőrzésével, és ő felelős minden, a Mosolyka KLUB fiókon keresztüli tevékenységért. A fiók ellenőrzésének fenntartása és a fiókhoz való hozzáférés megakadályozása érdekében (ami a fiók megtekintési előzményeiről is tartalmazhat adatot) a Fióktulajdonos köteles ellenőrizni az általa használt, a Mosolyka KLUB használatára beállított eszközöket, és senki előtt nem fedheti fel a fiókjához tartozó jelszót vagy a fizetési mód részleteit. A fiókhoz kapcsolódó adatok pontosságának aktualizálása és megőrzése a felhasználó felelőssége. A fiókot megszüntethetjük vagy felfüggeszthetjük annak érdekében, hogy megvédjük a felhasználót, a Mosolyka KLUB vagy partnereinket a személyazonosság-lopástól vagy más egyéb visszaélésekkel szemben.

EGYÉB RENDELKEZÉSEK

6.1. Irányadó jog. A jelen felhasználási feltételekre és azok értelmezésére a magyar jogszabályok az irányadók. Ezek a feltételek nem korlátozzák azokat a fogyasztóvédelmi jogokat, amelyek a lakóhely szerinti ország kötelező jogszabályai alapján a felhasználót megillethetik.

6.2. Kéretlen anyagok. A Mosolyka KLUB nem fogad el a Mosolyka KLUB tartalomra vonatkozó kéretlen anyagokat vagy ötleteket, és nem felel az akár a saját tartalma, akár bármely programja és a Mosolyka KLUB részére eljuttatott anyagok vagy ötletek között felmerülő semmilyen hasonlóságért.

6.3. Ügyféltámogatás. Szolgáltatásunkkal és annak funkcióival kapcsolatban, vagy segítség kérés esetén a weboldalunk alsó részén, lent a láblécben elérhető „GYIK” gyakran ismételt kérdések résznél további Mosolyka KLUB információ található. Bizonyos esetekben az ügyfélszolgálat egy távoli hozzáférést támogató eszköz segítségével tud a legjobban segíteni, amelyen keresztül hozzáférhetünk az eszközhöz. Amennyiben a felhasználó nem kívánja, hogy hozzáférjünk az eszközhöz, akkor nem kell hozzájárulnia a távoli hozzáférést támogató eszközön keresztüli segítségnyújtáshoz, így ebben az esetben más módon végezzük el a segítségnyújtást.

6.4. Részleges érvénytelenség. Amennyiben a jelen felhasználási feltételek bármely rendelkezése(i) érvénytelennek, hatálytalannak, jogellenesnek vagy végrehajthatatlannak minősül(nek), az nem befolyásolja a fennmaradó rendelkezések érvényességét, hatályosságát, jogszerűségét és végrehajthatóságát.

6.5. A felhasználási feltételek módosításai. A Mosolyka KLUB időről időre módosíthatja ezeket a felhasználási feltételeket. Az ilyen változtatások esetén a hatályba lépést megelőzően legalább 30 nappal értesítést küldünk.

6.6. Elektronikus kommunikáció. A fiókkal kapcsolatos információkat (pl. kifizetési engedélyek, számlák, jelszóváltások vagy a fizetési mód megváltoztatása, visszaigazoló üzenetek, értesítések) kizárólag elektronikus formában, például emailben küldjük, a regisztráció során megadott e-mail címre.

Utoljára frissítve: 2022. december 01. Mosolyka KLUB